WE GENERATE YOUR LEADS

Despre noi

Sales Hub este o companie care ofera servicii integrate de call-center menite sa genereaze pentru clientii nostri noi oportunitati de business si sa aduca noi clienti in portofoliul acestora.

 

Avem o puternica orientare spre clientii clientilor nostri, focusul nostru principal fiind fidelizarea clientilor existenti si cresterea continua a satisfactiei acestora. Avand mereu acest scop in minte, oferim clientilor nostri o solutie mai mult decat eficienta pentru generarea de noi lead-uri si mentinerea loialitatii clientelei prin servicii unice de call-center.

 

Am dezvoltat si implementat cu mare succes solutii care au avut ca rezultat reactivarea clientilor vechi si identificarea de nevoi specifice, pastrand un mare focus pe construirea unui sistem care genereaza lead-urile de calitate de care fiecare companie are nevoie, atat in companii orientate catre B2B, dar si B2C.

 

MAKE THE CUSTOMER THE HERO OF YOUR STORY – Ann Handley

 

Pentru tine, ce loc ocupa clientul tau in business?

 

Sales Hub este partenerul strategic al fiecarei companii! Sales Hub aduce plus-valoare pentru fiecare dintre clientii sai – atat pe termen scurt si foarte scurt, dar mai ales pe termen lung. Serviciile noastre se pliaza perfect atat pentru companiile la inceput de drum – indraznetele start-up-uri, cat si pe companiile mature, care si-au pus deja amprenta in piata.

 

Ai deja experienta si vrei sa treci la urmatorul nivel? Da, Sales Hub te poate ajuta cu un boost pentru o crestere corecta si de lunga durata a business-ului.

 

Investim multe resurse in pregatirea continua a echipei pentru a putea fi extensia perfecta a fiecarei companii pentru care dezvoltam si implementam strategii, oferind servicii suport integrate de call-center. Externalizarea serviciilor de customer care si generare de lead-uri catre Sales Hub iti va permite sa te concentrezi pe core-business-ul tau, avand in acelasi timp o echipa dedicata de specialisti.

 

Nu exista doua companii la fel. Tocmai de aceea, pentru fiecare proiect, aducem la masa rotunda cei mai buni experti pentru a contura si implementa cu succes strategii personalizate.