Suport organizare evenimente

Succesul evenimentului depinde de organizarea lui la cele mai inalte standarde

 

 

Fiecare eveniment de business are un scop bine definit si difera de la companie la companie.

Succesul evenimentului depinde de organizarea lui la cele mai inalte standarde, o foarte buna planificare si pregatire. Fie ca vorbim de alegerea tematicii, de locul unde se va desfasura sau de invitatii care vor ajunge la eveniment.

 

De-a lungul timpului am asigurat suportul nostru cu succes diverselor industrii – adresandu-ne atat companiilor cu target B2B si B2C.

 

Pentru majoritatea companiilor cea mai mare provocarea a fost contactarea si confirmarea invitatilor.

 

Echipa Sales Hub este deja pregatita si iti asigura suportul necesar in organizarea unui eveniment de succes prin:

 

  • contactarea invitatilor

  • lansarea invitatiilor si prezentarea detaliata a evenimentului

  • confirmarea participantilor, indiferent de cate reveniri este nevoie.

 

Obiectivul nostru este sa iti oferim sprijinul necesar pentru reusita evenimentului tau!

 

Imbinam cu succes cele mai potrivite canale:

  • apeluri telefonice

  • live chat

  • website

  • sms

  • social media

  • emailuri

 

In cazul in care alegi sa utilizezi propriile canale de informare, echipa Sales Hub iti asigura servicii profesioniste de follow up pentru obtinerea confirmarilor de participare. Echipa ta are deja prea multe de facut pentru organizarea evenimentului.

 

Sales Hub iti pune la dispozitie o echipa de agenti cu experienta, capabila sa efectueze un volum ridicat de apeluri intr-un timp mult mai scurt decat echipe interne specializate pe alte tipuri de servicii – o echipa de ambasadori ai propriului tau brand.

 

Construirea si implementarea unei campanii puternice de marketing de eveniment pot reprezenta factori cheie pentru succesul unei companii. Cu toate acestea, o foarte buna strategie nu este suficienta daca echipei tale de management ii lipsesc instrumentele necesare pentru a o pune in practica intr-un mod profesionist.

 

Echipa noastra de experti in maganement de eveniment vine in intampinarea propriei tale echipe cu mentorat si consultanta de exceptie pentru atingerea obiectivelor proprii. Expertii nostri sunt profesionisti care detin un portofoliu extraordinar, adunat de-a lungul timpului prin implementarea a numeroase evenimente in diverse domenii si avand obiective diferite – putem enumera – woskshop-uri, evenimente de networking, evenimente de lansare produs / serviciu, seminarii, petreceri, show-uri de fashion, gale si multe altele.

Cum te putem ajuta?

contactarea invitatilor

lansarea invitatiilor si prezentarea detaliata a evenimentului

confirmarea participantilor

management de eveniment